27 februarie, 2008

Doar ganduri, despre drumuri...

Imi cer scuze pentru ca nu am mai scris nimic de 10 zile . Nu intentionez sa scriu pe blog zi de zi , pentru ca inca nu m-am hotarat ce vreau sa fac cu acet blog. Sa ma apuc sa-mi povestes viata si cemi s-a mai intamplat mie ? Sau sa scriu despre diferite subiecte ce ma incanta sau ma deranjeaza pe mine? ...ramane de vazut pana atunci ma apuc sa scriu articolul acesta .
Incercam sa adorm, stiti voi , in momentele acelea cand stai in pat , inchizi ochii si incepi sa te gandesti la fel de fel de prostii , la ce s-a intamplat in ziua respectiva, la ce o sa se intample ziua urmatoare , la cum o sa mori si lista continua...M-am gandit la sentimentele celor care au tot ce-si doresc , m-am gandit la fericirea lor . M-am gandit ca ei nu au fericire. Ei au doar iluzii create de lucruri materiale, au un suflet atrofiat si o minte blocata; o minte blocata pe ideea fericirii materiale.
Dar cum ramane cu fericirea sufleteasca? Chill, nu vorbesc despre Dumnezeu , religii and stuff like that ( caci sunt satul deasa ceva ).Il mai tine-ti minte pe Jopi, presonajul dintr-un artiol trecut? Jopi este actor . El interpreteaza un personaj dintr-un film despre viata. este vorba despre un film de actiune, in care Jopi viseaza de mic sa gaseasca un obiect pretios. Jopi trece printr-o multime de incercari ce suntpepunctul de al distruge, uneori dorind sa abandoneze cautarea. Cu toate acestea el continua cautarea si face tot posibilul pentru a obtine ce doreste. Filmul se sfarseste cu gasirea obiectului, intrucat acest lucru nu mai este important.
Deci, ce ne-a placut noua din film?Desigur actiunea si aventurile lui Jopi ... putini au fost interesati de faptul ca el a gasit obiectul;poate chiar s-au dus la toaleta nedorind sa mai astepte pana la pauza.
Ok,Ok, hope you got the point. G.B Shaw spunea : "In viata exista doua tragedii.Una e sa nu obtii ceea ce-ti doresti, alta e sa obtii ceea ce-ti doresti.. Drumul ce-l parcurgi este cel mai frumos. Viata este un drum , un drum ca sa obtinem ceea cene dorim ... la o varsta a batranetii...pana atunci doarne luptam:zambim si suferim , dar e frumos. Obtinem ce dorim si ne plictisim. Cam asa patesc cei care primesc mereu ce doresc. Avantajul celor ce aleg sa parcurga drumul este acela ca de fiecare data isi aleg unalt scop si un alt drum, o noua aventura .

PS: am fost cam incoerent in articolul asta si am impresia ca am cam imprastiat ideile... in plus tin sa va spun ca nu am facut nicio corectura articolului :P e mai natural asa :P

0 comments:

Trimiteți un comentariu