03 februarie, 2008

La revedere....blog...

Le multumesc celor care au citit aberatiile mele de pe blog dar si celor care nu au citit blogul ( caci bine au facut ) . Am ajuns la un moment al vietzii, in care simt ca vreau mai multa intimitate. Astfel nu voi mai scrie deloc pe blog , sau nu voi mai scrie nimic personal .
Asa voi incheia eu blogul, dintr-un motiv sau altul :
1. ma voi simti implinit
2 .ma voi satura de viata sau de blog
Asadar, prefer sa incep acest blog cu sfarsitul.In loc sa va spun cine sunt ,va voi spune cine voi fi :
Eu voi fi psihologul , la care o sa vi in cabinet , o sa te intinzi pe canapea si o sa-mi spui cat de rea e viata cu tine.
Eu voi fi tipul din Romania care a creat o noua religie ( un om destept a spus odata: " cea mai simpla metoda de a deveni multimiliardar e sa-ti creezi o religie )......religie ce va avea un succes in afara Romaniei.
Eu voi fi fotograf de renume , ce are infiintata o firma in domeniul media ; firma ce va fi apreciata pentru caracterul modern si revolutionar ce-l va avea.
Pe mine ma vei vedea in media discutand pe teme utopice.
Vei veni la mine la specatcole , si ma vei vedea jucand pe scena teatrului romanesc.
Pe mine ma vei intalni pe strada.......
Voi fi fericit , si te voi imbratisa.................

But until then I have to work ! Am preferat sa va prezint cateva din visurile mele , si din idealurile mele . Va spun astfel pentru inceput o caracteristica de-a mea : Sunt un visator !

5 comments:

Anonim spunea...

..ca sa incep cu sfarsitul ( aproximativ) postului tau... prima data cand te-am intalnit a fost pe strada si ne-am imbratisat :)) ( ca sa nu creada lumea cine stie ce, tu erai the free hugger, eu eram aia nebuna venita sa imbratiseze oamenii si sa le faca poze.. si merci ptr poza-> e cea mai faved poza a mea, adica vasazica, esti cunoscut worldwide :D )


apoi.. ai niste aspiratii care par un pic sus, dar nu sunt.. daca chiar ai sa vrei sa faci ce ai zis, ai sa poti.. cumva se vede ca poti sa ajungi acolo..

Tathenen on 11 februarie 2008 la 22:04 spunea...

Recunosc ca am aspiratii foarte inalte, dar e cea mai buna metoda de a obitne cevadela viata .
Incerc sa tintesc intodeauna sus, astfel in caz ca nu ajung unde doresc, tot ma pot pune intr-o pozitie buna...pe cand daca nu as tinti asa sus... in cel mai rau caz, nuobtin nimic.

PS: coincidenta a facut , ca acum sa invatam si aceeasi scoala :))

Anonim spunea...

.. am avut un mic.. nu as zice soc, dar pe acolo.. sa-i zicem surprindere.. ca la mai putin de o saptamana te vad in curtea liceului meu, plimbandu-te pe acolo, you, the free hugger dude... defapt "socul" e ca mi se pare ca lumea e din ce in ce mai mica, sau coincidentele sunt din ce in ce mai mari:)) ( ya, my most used quote is : it's a small world we live in.... damn right it is :P )

si da, e bine sa tintesti sus, dar cred ca stii ca si aici e un mic risc... adica, cu cat ai asteptari mai mari cu atat o posibila nereusita te loveste mai tare.. eh.. totul e cu dus si intors.. dar lupta...

trebuie sa-ti zic ca n-am mai citit de mult un blog asa de interesant.. poate mi se pare asa ptr ca recunosc anumite idei pe care le-am avut/ le am..


don't ask why, dar te intreb ce zodie esti ( just curious )

Tathenen on 12 februarie 2008 la 09:28 spunea...

damn right you are ;))

Intradevar e risc, dar posibilele nereusite au un rol precis. Sa te faca sa dai maimult din tine ca sa obtii ce vrei . Conteaza sa stii cum sa tratezi o nereusita :D

Crissa on 14 octombrie 2008 la 01:31 spunea...

Eu voi fi psihologul , la care o sa vi in cabinet , o sa te intinzi pe canapea si o sa-mi spui cat de rea e viata cu tine.
Eu voi fi fotograf de renume , ce are infiintata o firma in domeniul media ; firma ce va fi apreciata pentru caracterul modern si revolutionar ce-l va avea.

damn. astea sunt idealurile meleeee.[:O]

Trimiteți un comentariu